🔶محسن قدیمی باقرآبادبا برنامهریزی مناسب و استراتژیهای مولدسازی، می توان رشد افقی را کنترل و مدیریت کرد.
🔹محسن قدیمی باقرآباد در گفتگو با پایگاه خبری مشهد رسانه بیان داشت: مولدسازی زمین میتواند به رشد افقی منجر شود؛ با این نگاه که با تخصیص زمینهای جدید برای ساخت و ساز، شهر به سمت گسترش فیزیکی میرود، هرچند رشد جمعیت مشهد اصلا درست نیست اما در انتخاب بین رشد عمودی و افقی رشد افقی منطقی تر است.
🔹قدیمی با بیان اینکه مولدسازی نباید به کلمه ای کلیشه ای نامه های اداری تبدیل شود خاطر نشان کرد: مولدسازی زمین میتواند به رشد افقی کمک کند، اما باید در نظر داشت هدف اصلی آن ایجاد شهری پایدار و کارآمد است که کیفیت زندگی ساکنان را بهبود ببخشد.
🔹قدیمی بیان داشت: مولدسازی زمین به معنای بهرهوری و استفاده بهینه از زمینهای شهری برای ایجاد فضاهای جدید، توسعه زیرساختها، و بهبود شرایط زندگی در شهر است
🔹قدیمی این فرایند را شامل برنامهریزی، طراحی و مدیریت زمین به صورت مؤثر برای تأمین نیازهای ساکنان، ایجاد فضاهای عمومی، تأسیسات و خدمات مربوط به شهر دانست و بیان داشت متاسفانه در مشهد این نگاه کارشناسانه از پیوست های توسعه ای شهر مفقول مانده است.
🔹قدیمی باقراباد استفاده از طراحی متراکم را لازمه رشد افقی شهر خواند و بیان داشت طراحی محلههای جدید باید به شکلی باشد که فضاهای عمومی و امکانات در دسترس باشند اینگونه میتوان به کاهش نیاز به سفرهای طولانی کمک کرد.
🔹 این کارشناس مسائل شهری در پایان بیان داشت: نباید در رشد افقی از طراحی پایدار شهری قافل شد و استفاده از تکنیکهای معماری و برنامهریزی پایدار برای اطمینان از این که رشد افقی تأثیرات منفی کمتری بر محیط زیست داشته باشد مورد بررسی قرار بگیرد و عجولانه نباید به سمت بالا بردن جمعیت ساکن شهر اقدام نمود
@mashhadresane